Beterwordeninjevak.nl
Over Boom uitgevers Amsterdam

Over Boom uitgevers Amsterdam

De geestelijke gezondheidszorg is voortdurend in beweging en staat voor talrijke uitdagingen. Boom Psychologie & Psychiatrie levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van dit vakgebied met hoogwaardige, wetenschappelijk onderbouwde producten. Ons aanbod is gericht op psychologen, psychiaters en andere professionals in de geestelijke gezondheidszorg.
 
In 2018 heeft Boom Psychologie & Psychiatrie de krachten gebundeld met uitgeverij De Tijdstroom. Zo kunnen we u als zorgprofessional nog beter bedienen. U kunt bij ons terecht voor al uw vakliteratuur: van behandelprotocollen, neuropsychologische handboeken en standaardwerken zoals de DSM-5-titels, tot tests, vragenlijsten en e-healthproducten. Daarnaast bieden we een groot aantal zelfhulpboeken en andere inspirerende titels, die voor een breed publiek toegankelijk zijn.
 

Blijf op de hoogte

U kunt zich via onze website aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze uitgaven, aanbiedingen en symposia & lezingen.

www.boompsychologie.nl

Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet.

Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet.